Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en look. Snij alles fijn.
-
Verhit een klontje boter en laat de uien en look fruiten.
-
Schil de wortelen en snij in stukjes. Snij de paprika’s in stukjes. Voeg toe aan de uien en laat meestoven.
-
Snij de courgette in 4, verwijder de zaadjes in het midden en snij in gelijke stukken. Laat meestoven met de andere groenten.
-
Reinig de champignons en snij in schijfjes. Voeg ook toe aan de groenten.
-
Snij de tomaten in blokjes en voeg toe aan de groenten. Kruid alles met peper en zout.
-
Giet de rode wijn erbij en laat even opkoken.
-
Smelt een klontje boter in de pan. Bak het gehakt rul, kruid met Italiaanse kruiden en voeg toe aan de groenten.
-
Giet de saus en passata erbij en leg het kruidentuiltje op de groenten.
-
Zet een deksel op de pot en zet gedurende 3 u in de oven op 140°C. Roer af en toe eens om.
-
Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verdeel de spaghetti over de borden en giet de saus erover. Werk af met geraspte kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven