Spaghettipompoen met tagliatelle, champignons, kippenblokjes en dragonroomsaus
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de spaghettipompoenen overlangs door. Leg op een bakplaat, giet er 2 dl water bij en laat 1 u garen in de oven op 180°C.
-
Kook de pasta beetgaar in gezouten water.
-
Reinig de champignons en snij in plakjes. Pel de sjalotten en snipper fijn. Stoof alles gaar in 50 g boter.
-
Snij de kippenfilets in kleine stukjes en bak krokant in 100 g boter.
-
Voeg de champignons en kippenblokjes samen, giet de room erbij en laat eventjes indikken. Kruid met peper en zout. Werk af met fijngesnipperde dragon. Meng de tagliatelle eronder.
-
Verwijder de pitten als de pompoen gaar is. Krab het vruchtvlees los met een vork, zo bekom je als het ware draadjes. Kruid met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde pompoenbast op met het pompoenvruchtvlees en de mengeling van tagliatelle, kip en champignons. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven