Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water gedurende 8 minuten. Giet af en laat uitlekken.
-
Snij het pepertje in 2 en verwijder de zaadjes.
-
Fruit de spekblokjes met het pepertje gedurende 3 minuten in de olijfolie in een pan op een matig vuur.
-
Meng de pasta met de saus en strooi de geraspte pecorino erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven