Spaghetti met mosselen, dragon en gerookte paprikaboter
Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boter
Snij de dragonblaadjes fijn en meng de look en het paprikapoeder door de boter.
-
Breng een ruime pot water aan de kook. Stoof de mosselgroenten aan in boter in een grote pot.
-
Spoel de mosselen grondig en voeg ze met aanhangend vocht bij de groenten. Dek de pot af, zet het vuur hoger en laat de schelpen openstomen in 5 min. Schud de pot een paar keer op.
-
Kook de pasta beetgaar.
-
Haal de mosselen uit de pot en verwijder ¾ van de mosselschelpen.
-
Giet de pasta af en schep de boter en de zeste door de warme pasta. Voeg de mosselen toe en breng op smaak met zwarte peper, zout, paprikapoeder en citroensap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven