Spaghetti met grote garnalen en kleurige kerstomaatjes
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de garnalen ontdooien en uitlekken.
-
Snij de kerstomaatjes in partjes.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en hou warm.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn. Pluk de blaadjes bladpeterselie en hak fijn.
-
Verhit een klontje boter in een grote pan. Bak de garnalen samen met de look en kruid met peper en zout. Voeg de kerstomaatjes toe en roerbak 1 minuut.
-
Schep het geheel samen met de gehakte peterselie door de pasta en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven