Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 140°C.
-
Leg de kerstomaten (met groen) in een ovenschotel.
-
Besprenkel met olijfolie. Bestrooi met de suiker, Italiaanse kruiden, wat zwarte peper en zout.
-
Gaar 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Pel de ui en look. Snij in grove stukken.
-
Halveer de courgette in de lengte en snij in grove halve cirkels.
-
Verhit wat olijfolie en bak de ui en look 5 min glazig, zonder te kleuren, op een zacht vuur.
-
Roer de courgette erdoor en bak 1 min. Voeg de rozemarijn en laurier toe.
-
Blus met de kippenbouillon. Laat 20 min rustig koken zonder deksel.
-
Verwijder de rozemarijn en laurier en mix de saus met een staafmixer.
-
Laat, indien nodig, verder inkoken tot de gewenste sausdikte. Kruid met zout en cayennepeper.
-
Verwijder de uiteindes van de snijbonen en snij in schuine stukken van 1 cm.
-
Verhit wat olijfolie in een braadpan. Bak het gehakt rul.
-
Roer de snijbonen erdoor en laat 5 min meebakken. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Breng gezouten water aan de kook. Kook de spaghetti al dente volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Serveer de spaghetti met de courgettesaus en gehaktmengeling. Werk af met enkele kerstomaten in tros en geschaafde Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven