Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de sneetjes pancetta in reepjes. Bak ze zachtjes gaar in een pan. Hou lauwwarm.
-
Schil de witte asperges en verwijder het harde uiteinde. Reinig ook de groene asperges. Snij alle asperges in stukjes van 2 cm. Kook ze samen beetgaar.
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Stoof de look aan in wat olijfolie. Voeg de beetgare asperges toe en laat 5 minuten stoven. Giet de room erbij en hou warm.
-
Spoel en pluk de peterselie. Hak fijn.
-
Kook de pasta al dente in ruim kokend water. Giet af en doe terug in de pot. Voeg de asperges toe en meng alles.
-
Verdeel de spaghetti over diepe borden. Schik de gebakken pancettareepjes erop. Werk af met de gehakte peterselie en Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven