Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de korsten van het brood en mix kort tot grof kruim.
-
Bak het broodkruim goudbruin en krokant in een koekenpan met olijfolie, kruid met versgemalen zwarte peper (pangrattato).
-
Snipper de peterselieblaadjes fijn en rasp de zeste van de citroen.
-
Laat de tonijn uitlekken en trek met een vork in stukjes.
-
Smelt de ansjovis met alle olie uit het blikje in een sauspan. Roer de room en roomkaas erdoor, kruid met versgemalen zwarte peper en espelettepeper.
-
Mix de saus, schep ½ van de peterselie erdoor en breng op smaak met citroensap.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en schep halverwege de kooktijd een lepel kookvocht door de saus.
-
Giet de pasta af en schep onmiddellijk door de saus met de rest van de peterselie.
-
Werk af met stukjes tonijn, citroenzeste en pangrattato.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven