Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en de look. Snipper fijn. Schil de wortel. Snij de wortel en selder in fijne blokjes. Snipper de bladpeterselie fijn.
-
Duw het gehakt uit de chipolata’s. Meng met ½ van de bladpeterselie en ½ van de look en ui. Rol balletjes van het gehakt (± 60 g).
-
Verhit wat olijfolie in een (iets diepere) antikleefpan. Bak de gehaktballen aan alle zijden goudbruin. Schep uit de pan en bewaar apart.
-
Roerbak de overige ui en look met de spaghettikruiden in dezelfde pan. Roer de wortel en selder erdoor. Giet de tomatenpuree erbij en roerbak kort. Blus met de passata, voeg het laurierblad toe en breng aan de kook. Laat 30 min rustig sudderen zonder deksel.
-
Snij de mozzarella in schijfjes.
-
Voeg de gehaktballen toe en laat 10 min sudderen. Schep uit de saus.
-
Kook de spaghetti in gezouten water volgens de bereidingstijd op de verpakking.
-
Schep de spaghetti na gaartijd uit het water bij de saus. Roer goed door. Voeg de gehaktballen toe.
-
Leg schijfjes mozzarella op de pasta in de pan. Laat smelten. Werk af met de overige peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven