Spaanse visminestrone
Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snipper fijn. Verwijder de groene stelen van de venkel. Halveer en verwijder de harde kern. Schil de wortelen. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika. Snij de venkel, selder, wortel en paprika in blokjes.
-
Snij de chorizo in fijne reepjes.
-
Verhit wat olijfolie in een kookpot. Bak de chorizo tot de olie oranje kleurt. Voeg de ui en look toe en bak glazig. Roer de venkel, wortel, paprika en selder erdoor.
-
Voeg de saffraan en tomatenpuree toe en roerbak kort. Blus met de rode wijn en laat verdampen. Bevochtig met de visbouillon en voeg de tomatenblokjes toe.
-
Breng aan de kook en laat 15 min sudderen.
-
Voeg de rijstvermicelli en de vis toe en laat nog 4 min sudderen.
-
Laat de krab goed uitlekken in een fijne zeef.
-
Snipper de dille fijn.
-
Roer de krab en de dille door de soep. Kruid met zwarte peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven