Allergenen

Selder , Schaaldieren , Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en look en snipper fijn. Verwijder de groene stelen van de venkel. Halveer en verwijder de harde kern. Schil de wortelen. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika. Snij de venkel, selder, wortel en paprika in blokjes.

  2. Snij de chorizo in fijne reepjes.

  3. Verhit wat olijfolie in een kookpot. Bak de chorizo tot de olie oranje kleurt. Voeg de ui en look toe en bak glazig. Roer de venkel, wortel, paprika en selder erdoor.

  4. Voeg de saffraan en tomatenpuree toe en roerbak kort. Blus met de rode wijn en laat verdampen. Bevochtig met de visbouillon en voeg de tomatenblokjes toe.

  5. Breng aan de kook en laat 15 min sudderen.

  6. Voeg de rijstvermicelli en de vis toe en laat nog 4 min sudderen.

  7. Laat de krab goed uitlekken in een fijne zeef.

  8. Snipper de dille fijn.

  9. Roer de krab en de dille door de soep. Kruid met zwarte peper en zout.