zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de chorizo in schijven van ½ cm.
-
Schil de aardappelen en ‘breek’ in blokjes: steek met een mes in de aardappelen en duw het mes naar de zijkanten zodat stukken van de aardappel scheuren.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de rode en groene paprika en snij in repen.
-
Pel de look en ui. Pers de look fijn en snij de ui in halve ringen.
-
Verhit wat olijfolie in een steelpan. Bak de ui, look en chorizo tot de chorizo wat vet begint te lossen. Voeg de paprikareepjes, het paprikapoeder en de aardappelen toe en roer om.
-
Blus met de witte wijn en 500 ml water. Voeg het rundsbouillonblokje toe.
-
Laat 10 min rustig koken met deksel. Verwijder het deksel en laat nog 20 min koken.
-
Snipper de krulpeterselie fijn.
-
Kruid de stoofpot met cayennepeper en zout. Werk af met de peterselie.
-
Serveer met stokbrood als tapasgerecht.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven