Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eigelen los met de volle melk en 10 ml zonnebloemolie.
-
Snij het vanillestokje open. Schraap het merg eruit en roer het onder de eigelen.
-
Zeef de bloem met het bakpoeder en klop door de eigelen tot een gladde massa.
-
Klop de eiwitten stijf met de witte wijnazijn en een snuifje zout.
-
Voeg de suiker beetje bij beetje toe en blijf kloppen tot een stevig schuim. Spatel het schuim door het eigeelbeslag.
-
Doe de massa in een spuitzak.
-
Wrijf een antikleefpan in met zonnebloemolie.
-
Spuit enkele grote dotten van het pannenkoekenbeslag in de pan.
-
Dek af en laat 4 min zachtjes garen.
-
Draai om en laat nog 2 min afgedekt verder garen.
-
Serveer met rood fruit, slagroom en chocoladesaus. Werk af met blaadjes munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven