Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bereid de banketbakkersroom volgens aanwijzingen op de verpakking. Voeg de Grand Marnier en melk toe. Meng ook de geraspte sinaasappelzeste eronder.
-
Verwarm de oven voor op 200°C met boven- en onderwarmte.
-
Smelt de boter in de microgolfoven. Wrijf de ramequins in met gesmolten boter en bestrooi volledig met suiker.
-
Klop de eiwitten stijf en voeg halverwege het opkloppen 30 g suiker toe.
-
Spatel de eidooier onder de koude banketbakkersroom. Voeg van het opgeklopte eiwit toe en meng met behulp van een spatel alles goed onder elkaar.
-
Spatel nu beetje bij beetje het overige opgeklopte eiwit voorzichtig onder de massa.
-
Vul de vormpjes tot boven met het mengsel. Strijk de bovenzijde mooi glad.
-
Bak de soufflés 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven. Open de oven niet tijdens het bakken.
-
Haal de soufflés voorzichtig uit de oven en bestrooi met wat bloemsuiker.
-
Dien direct op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven