zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de suiker met het water in een steelpan en breng aan de kook. Roer tot de suiker volledig gesmolten is.
-
Ontpit de pruimen en snij ze in stukjes.
-
Voeg de pruimen en blauwe bessen toe aan het suikerwater en laat op een zacht vuur 15 min sudderen.
-
Pureer het geheel in de blender en plaats een nacht in de koelkast.
-
Roer de wodka en het limoensap door de fruitsiroop. Draai het mengsel af in de ijsmachine.
-
Schep in een plastic bakje en plaats minstens 4 u in de diepvriezer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven