Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm 250 ml water met de suiker tot de suiker volledig is opgelost. Laat afkoelen.
-
Duw de appels door een sapcentrifuge.
-
Meng de afgekoelde suikerstroop met 125 ml appelsap, het limoensap en de appelazijn. Mix de basilicum erdoor. Laat min. 3 u trekken in de koelkast.
-
Giet door een fijne zeef.
-
Draai tot sorbet in de ijsmachine.
-
Schep een bolletje sorbetijs op een hoorntje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven