Sorbet en sabayon van Lindemans Pecheresse

Sorbet en sabayon van Lindemans Pecheresse

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Sorbet

    Kook de suiker en het water en laat dit ± 2 min doorkoken tot suikersiroop.

  2. Meng het bier met de suikersiroop en verfris met het citroensap volgens smaak.

  3. Klop het eiwit luchtig.

  4. Spatel het eiwit onder het bier.

  5. Giet in een ijsmachine en draai tot sorbet. Zet in de diepvries tot gebruik.

  6. Sabayon

    Klop de eidooiers los met het bier en de sterke drank naar keuze.

  7. Voeg de suiker toe en klop alles luchtig op een matig vuur.

  8. Snij de perzik in partjes.

  9. Schep de sorbet in een glas met enkele partjes perzik.

  10. Overgiet met de sabayon en serveer onmiddellijk.