Sopa de Picadillo (Andalusische kippensoep)
Eieren , Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en verwijder de uiteinden. Snij het preiwit in de lengte in tweeën en spoel het grondig.
-
Leg de kip in een kookpot met het soepvlees, wortelen en preiwit. Bevochtig met 1,5 l water. Voeg 1 kl zout toe, breng aan de kook en laat 5 min sudderen.
-
Schuim de bouillon af met een schuimspaan en laat 1 u sudderen onder deksel.
-
Kook de eieren 8 min in water met een scheutje azijn. Laat afkoelen, pel ze en hak ze in grove stukken.
-
Pel de look en snipper fijn.
-
Rooster de amandelen al roerend in een pan zonder vetstof. Mix ze dan in een hakmolentje met het paprikapoeder en de look tot een kruimige pasta.
-
Zeef de bouillon na gaartijd. Schep de wortelen en kip eruit. Pluk het vlees van de kip en snij de wortel in blokjes van 1 x 1 cm.
-
Snipper de serranoham fijn.
-
Breng de bouillon aan de kook. Voeg de amandelpasta toe en mix de soep glad. Voeg de vermicelli toe en laat nog 2 min sudderen.
-
Snipper de muntblaadjes en basilicum fijn.
-
Werk de soep af met kip, eieren, wortelen, serranoham, munt en basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven