Schaaldieren , Vis , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een ruime pan en fruit de ui en looksnippers glazig.
-
Voeg 1 eetlepel harissa toe en roerbak. Overgiet met wijn en de bouillon en breng aan de kook.
-
Voeg de aardappelblokjes en tomato frito toe en laat koken tot de aardappelen bijna gaar zijn.
-
Schep de zeevruchten en vis erbij en laat kort garen.
-
Breng op smaak met peper en zout, bestrooi met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven