Sojaburger met peterseliesausje

Sojaburger met peterseliesausje

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en hou warm.

  2. Schil de wortel, spoel de courgette en het wit van de prei. Snij de verschillende groenten in julienne. Stoom de verschillende groenten gaar. Laat een eetlepel Alpro soya Bakken en Braden smelten in een pan en bak de gestoomde groenten kort aan. Kruid met peper en zout.

  3. Bak de soyaburgers in een tefalpan met een eetlepel Alpro soya Bakken en Braden.

  4. Laat voor het peterseliesausje het water koken met het groentebouillonblokje, het citroensap en de Alpro soya Cuisine. Laat ¼ inkoken en voeg de gehakte peterselie toe. Mix het sausje glad met een mixer of in een blender en giet door een fijne puntzeef.

  5. Meng de pasta met de groenten en leg in een hoopje op het bord. Schik de in twee gesneden sojaburgers erbij. Werk af met het peterseliesausje en een toefje peterselie.