Gluten , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Salsa: snij de kerstomaatjes in kwartjes en verwijder de pitjes.
-
Snij de chilipeper in de lengte middendoor, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in fijne stukjes.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Schep alles door elkaar met 1 el fijngesneden koriander. Besprenkel met limoensap en bier en zet minstens 30 min in de koelkast, zodat de smaken zich kunnen vermengen.
-
Snij het vlees in reepjes. Meng met de olie en schep de fajita spice mix erdoor.
-
Zet in de voorverwarmde oven en laat 15 min garen. Leg de laatste 5 min de gorditas ook in de oven.
-
Snij de ijsbergsla fijn.
-
Leg de ijsbergsla, kalkoenreepjes en tomatensalsa in het midden van de gorditas en vouw dicht.
-
Werk af met een lepel guacamole en een toefje zure room.
-
Bestrooi met koriander en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven