Soft shell taco met dry rubbed rundvlees en tomaten-paprikasalsa
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de tomaten en paprika’s. Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadjes. Snij de paprika’s in stukken en verwijder de zaadlijsten. Snij de tomaten en paprika’s in kleine dobbelsteentjes.
-
Pluk de peterselie en koriander, was de kruiden en hak fijn.
-
Pel de ui en de look. Snipper alles fijn.
-
Meng de tomaten en paprika’s met de verse kruiden, fijngesnipperde ui en look. Breng op smaak met sap van 1 limoen, olijfolie, peper en zout.
-
Meng de cajunkruiden met de bruine suiker en 1 kl zout. Smeer een dikke laag van deze kruiden op het vlees.
-
Sprenkel het sap van 1 à 2 limoenen over het gekruide vlees en laat 15 min rusten.
-
Bak het vlees krokant in hete boter. Laat 3 min rusten onder aluminiumfolie en snij in fijne reepjes.
-
Snij de ijsbergsla fijn en de komkommer in stukjes. Schik ze in de zachte taco’s.
-
Leg de taco’s vol met schijfjes warm vlees. Werk af met de tomatenpaprikasalsa en toefjes zure room.
-
Besprenkel nog met wat limoensap en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven