Soft shell taco met dry rubbed rundvlees en tomaten-paprikasalsa

Soft shell taco met dry rubbed rundvlees en tomaten-paprikasalsa

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de tomaten en paprika’s. Snij de tomaten in 4 en verwijder de zaadjes. Snij de paprika’s in stukken en verwijder de zaadlijsten. Snij de tomaten en paprika’s in kleine dobbelsteentjes.

  2. Pluk de peterselie en koriander, was de kruiden en hak fijn.

  3. Pel de ui en de look. Snipper alles fijn.

  4. Meng de tomaten en paprika’s met de verse kruiden, fijngesnipperde ui en look. Breng op smaak met sap van 1 limoen, olijfolie, peper en zout.

  5. Meng de cajunkruiden met de bruine suiker en 1 kl zout. Smeer een dikke laag van deze kruiden op het vlees.

  6. Sprenkel het sap van 1 à 2 limoenen over het gekruide vlees en laat 15 min rusten.

  7. Bak het vlees krokant in hete boter. Laat 3 min rusten onder aluminiumfolie en snij in fijne reepjes.

  8. Snij de ijsbergsla fijn en de komkommer in stukjes. Schik ze in de zachte taco’s.

  9. Leg de taco’s vol met schijfjes warm vlees. Werk af met de tomatenpaprikasalsa en toefjes zure room.

  10. Besprenkel nog met wat limoensap en serveer.