Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de boter samen met de melk aan de kook.
-
Verwarm de oven voor op 220°C, onder- en bovenwarmte.
-
Als het mengsel naar boven begint te komen, voeg de bloem in 1 keer toe en meng grondig met een spatel. Het deeg moet droog worden en de bloem moet volledig opgenomen worden.
-
Haal het deeg, als het volledig droog is, van het vuur en doe in de keukenrobot met de deeghaak.
-
Voeg de eieren een voor een toe onder voortdurend mengen.
-
Verdeel het deeg in 2 en voeg bij 1 deel het gezeefde cacaopoeder toe.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier. Doe de degen in spuitzakken met een gekartelde spuitmond.
-
Spuit de verschillende degen op verschillende bakplaten in worstvormen van 10 à 12 cm lang.
-
Zet de bakplaten in de voorverwarmde oven en verlaag de temperatuur naar 180°C. Bak de eclairs gedurende 30 minuten. Controleer of de eclairs gaar zijn, laat ze anders verder bakken.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven