Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil en snij de zoete aardappelen in stukken.
-
Verwarm een scheut olie in een diepe pan en fruit de uisnippers. Roer de currypasta erdoor en laat even bakken. Overgiet met de bouillon, voeg de aardappelstukken toe en breng aan de kook.
-
Bewerk de soep met de staafmixer als de aardappelen zacht zijn. Roer er van het vuur de kokosmelk door.
-
Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met korianderblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven