Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snipper fijn. Snij de prei en witte kool fijn.
-
Was de groenten.
-
Stoof de groenten in wat olijfolie aan onder deksel, zodat het vocht in de pot blijft en de groenten niet te veel kleuren.
-
Voeg de bouillon toe en laat een 30-tal min zachtjes koken.
-
Voeg na 20 min de room toe.
-
Mix de soep glad en kruid met peper en zout.
-
Afwerking: bak de spekblokjes krokant in een hete pan zonder vetstof en laat uitdruppen op keukenpapier.
-
Hak de noten en rozijnen wat fijner.
-
Meng alles, ook de mosterd, onder de zure room.
-
Giet de soep in diepe borden. Werk de soep af met een quenelle van de zure roommengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven