Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de room met de melk aan de kook. Breek de chocolade in stukjes en laat ze hierin smelten. Laat, eenmaal gesmolten, afkoelen.
-
Snij de kaki’s in kleine stukjes. Halveer de passievruchten en lepel de pulp eruit. Snij enkele blaadjes citroenmelisse heel fijn.
-
Schep alles door elkaar en verdeel in het midden een hoopje in de diepe bordjes of kommetjes.
-
Schenk de soep errond en garneer met een takje citroenmelisse.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven