Soepje van venkel met in vanilleolie gemarineerde black tiger scampi’s
Selder , Schaaldieren , Vis , Lactose , Melk , Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Scampi's
-
Pel de scampi’s. Snij de vanillestok open en schraap het merg eruit. Meng goed met de zonnebloemolie en meng vervolgens de scampi’s eronder. Laat het geheel 1 u trekken in de koelkast.
-
Soep
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Snij de venkel in blokjes.
-
Verhit een scheut olie in een pot en fruit de venkel en sjalot hierin. Voeg het takje tijm toe, laat even meebakken en overgiet met pastis. Laat uitdampen en blus met gevogeltefond.
-
Snij het stukje vanillestok open en voeg toe met de melk, room en steranijs. Laat 20 min zachtjes pruttelen, verwijder dan de vanillestok, steranijs en tijmtakjes. Mix tot een gladde soep. Kruid met peper en zout.
-
Snij de tramezzini in kleine blokjes, bestrooi met kerrie en bak goudbruin in hete olie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Steek de scampi’s op houten spiesjes, kruid met zout en espelettepeper. Bak ze goudbruin en gaar in een pan met antiaanbaklaag.
-
Verdeel de soep over voorverwarmde kommen. Bestrooi met croutons en leg de scampispiesjes erop.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven