Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de wijn met de suiker, het limoensap en de steranijs aan de kook. Haal van het vuur en laat de steranijs nog even trekken.
-
Voeg het appelsap toe.
-
Snij de meloenen in 2 en verwijder de pitjes.
-
Snij met een pomme parisiennelepel mooie bolletjes uit de meloenen. Gebruik verschillende groottes. Voeg de bolletjes toe aan de wijn.
-
Pluk de muntblaadjes en snipper fijn. Voeg 3 el gesnipperde munt bij de wijn.
-
Laat afkoelen in de koelkast.
-
Serveer in een diep bord. Versier de rand met kleine meloenbolletjes.
-
Leg een bolletje vanille-ijs in het midden van het soepje en werk af met een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven