noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pers een aantal mandarijnen uit tot je voldoende sap hebt.
-
Breng het mandarijnsap, de witte wijn, honing, kaneelstok en steranijs aan de kook. Laat 5 minuten op matig vuur trekken. Giet over in een kom, dek af met plasticfolie en laat een hele nacht trekken en afkoelen in de koelkast.
-
Kook de amandelen op in kokend water gedurende ± 5 minuten. Laat schrikken onder koud water en afkoelen. Verwijder de bruine velletjes. Kleur de gepelde noten in een hete antikleefpan. Haal de noten uit de pan en laat afkoelen. Hak de noten in grove stukken.
-
Giet het mandarijnsap in kommetjes en serveer hierbij een bolletje chocolade-ijs en wat gehakte amandelen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven