Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gemberwortel en rasp fijn.
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in stukken.
-
Verwarm een eetlepel olie in een pan. Stoof de sjalot, look en gember zacht, maar laat niet kleuren.
-
Voeg de selder en peer toe. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur in 30 minuten gaar stoven.
-
Bewerk de soep met een staafmixer tot een zijdeachtige emulsie. Duw ze vervolgens door een zeef.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met fijngesneden bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven