Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de kiwi’s en haal er met een pomme parisiennelepel bolletjes uit. Hou fris in de koelkast.
-
Rasp de zeste van de citroen en 1 sinaasappel.
-
Breng het water met het vruchtvlees van de citroen en de sinaasappelen, de suiker en de specerijen aan de kook. Laat 15 minuten zachtjes trekken. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Giet het kookvocht door een fijne puntzeef en meet hoeveel bouillon je bekomt. Week de gelatineblaadjes (1 blaadje of 3 gr per 2 dl vocht) in koud water. Knijp de gelatineblaadjes goed uit en laat oplossen in de fruitbouillon die je terug op het vuur hebt gezet om te koken.
-
Laat de fruitbouillon afkoelen in de koelkast. Door de gelatine zal die lichtjes ‘blokkeren’.
-
Haal uit de koelkast en klop los met een klopper. De fruitbouillon wordt nu wat blubberig.
-
Serveer de fruitbouillon in platte glazen kommetjes of schaaltjes. Werk af met de kiwiparels en bestrooi met de citroen- en sinaasappelzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven