zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes.
-
Pel de ui en look en snipper beide fijn.
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Snij het vruchtvlees van de paprika in stukjes.
-
Snij de koriander fijn.
-
Verwarm de olijfolie in een grote pot en stoof de uisnippers glazig. Voeg look, gember, kerriepoeder en garam masala toe en roerbak enkele minuten.
-
Schep de aardappelblokjes en paprikastukjes erdoor. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.
-
Laat 20 min zacht koken tot de aardappelen gaar zijn. Pureer de soep en breng op smaak met een kneepje limoensap, peper en zout.
-
Werk af met kokosmelk en bestrooi met koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven