Soep van zoete aardappel met kokos

Soep van zoete aardappel met kokos

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes.

  2. Pel de ui en look en snipper beide fijn.

  3. Schil de gember en snij fijn.

  4. Snij het vruchtvlees van de paprika in stukjes.

  5. Snij de koriander fijn.

  6. Verwarm de olijfolie in een grote pot en stoof de uisnippers glazig. Voeg look, gember, kerriepoeder en garam masala toe en roerbak enkele minuten.

  7. Schep de aardappelblokjes en paprikastukjes erdoor. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook.

  8. Laat 20 min zacht koken tot de aardappelen gaar zijn. Pureer de soep en breng op smaak met een kneepje limoensap, peper en zout.

  9. Werk af met kokosmelk en bestrooi met koriander.