Schaaldieren en Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou 4 knapperige kropslablaadjes apart en snij de rest grof.
-
Fruit de ui- en looksnippers in wat boter. Kruid met peper en zout en voeg de grofgesneden sla toe. Laat stoven zonder te kleuren. Overgiet met bouillon en breng aan de kook.
-
Pureer en voeg room toe. Laat doorwarmen en kruid met peper en zout.
-
Hak de eieren fijn.
-
Werk de soep af met een bootje van sla, fijngehakte peterselie, ei en grijze garnalen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven