Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snijd het harde uiteinde van de asperges, was en dep droog. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de asperges hierop, bij voorkeur in 1 laag. Overgiet met een scheut olijfolie en kruid met peper en zout. Rooster de asperges 20 min in de oven tot ze zacht zijn. Haal uit de oven en laat even afkoelen.
-
Snijd de puntjes van de asperges en zet deze opzij.
-
Snipper de ui en lookteentjes fijn en fruit ze in wat olijfolie, overgiet met de bouillon en het citroensap en voeg de geroosterde asperges (de puntjes niet) en de parmezaan toe. Laat een paar min pruttelen. Voeg de melk toe en laat nog even doorkoken.
-
Mix de soep glad. Voeg de aspergepuntjes toe maar houd er nog 2 per kommetje apart ter garnering.
-
Dien op, schik 2 aspergepuntjes bovenop de soep en bestrooi met nog een beetje Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven