Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij paprika in fijne reepjes voor de garnituur en de rest in stukken.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een ruime pan en stoof hierin de uisnippers glazig. Voeg de paprikablokjes en look toe en laat even meestoven.
-
Overgiet met de bouillon en voeg tijmnaaldjes toe. Breng aan de kook en kruid met peper en zout.
-
Mix, als de paprika’s gaar zijn, met de mascarpone tot een gladde soep. Roer de pesto erdoor en laat doorwarmen zonder te koken.
-
Schep in voorverwarmde kommen en garneer met paprikareepjes en blaadjes verse basilicum.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven