Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Snij de spitskool en prei fijn. Schil de aardappel en snij in stukken.
-
Stoof de groenten en ui 5 min in 2 el boter. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet de groenten met 2 l water en voeg de bouillonblokjes toe.
-
Breng de soep aan de kook en laat 20 min koken op een zacht vuur.
-
Voeg de room bij de soep en mix tot een crèmige soep.
-
Snij het brood in kleine dobbelsteentjes en bak krokant in 3 el boter.
-
Werk de soep af met de croutons, gemalen kaas en fijngesneden platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven