Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen, knolselder en koolrabi. Snij ze in kleine dobbelsteentjes. Snij ook de selder en venkel fijn.
-
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een ruime pan en stoof de uisnippers hierin glazig. Voeg wortel, selder, koolrabi, knolselder en venkel toe en roerbak 5 minuten.
-
Overgiet met 1,6 liter kokend water. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Laat 15 minuten sudderen tot de groenten gaar zijn.
-
Voeg de erwtjes en witte bonen toe en laat nog 1 minuut doorkoken.
-
Blancheer voor de pesto de basilicumblaadjes kort. Dep ze droog en doe samen met de look en 1 dl olijfolie in de keukenmachine. Pureer en breng op smaak met peper en zout.
-
Verdeel de soep over voorverwarmde borden. Serveer met een lepel pesto. Bestrooi met croutons en werk af met Parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven