Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C hetelucht.
-
Meng de bloem met het bicarbonaat en zout.
-
Voeg de karnemelk toe en meng tot een plakkerig deeg.
-
Maak een bol van het deeg en leg in de pot.
-
Kerf een kruis in het deeg en bestrooi licht met bloem.
-
Zet het deksel op de pot.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak 35 min. Haal het deksel van de pot en bak nog 10 min verder.
-
Haal het brood uit de gietijzeren pot en laat afkoelen op een rooster.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven