Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de noedels 3 min en spoel ze onder koud water.
-
Snij 4 lente-uitjes in schuine stukken van 5 cm lang.
-
Schil de gember en snij in fijne plakjes.
-
Snipper de Chinese kool fijn. Schil de ananas en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Verwijder het vel van de eendenborstfilets.
-
Doe 1,5 l water in een pot samen met de lente-ui, gember, suiker, vissaus en steranijs. Breng aan de kook.
-
Draai het vuur lager en voeg het vlees toe. Laat 3 min pocheren.
-
Haal de pot van het vuur, dek af en laat 15 min trekken.
-
Haal het vlees uit de soep, laat iets afkoelen en snij in flinterdunne plakjes.
-
Afwerking: snij de lente-uitjes en chilipeper in schuine fijne ringetjes. Pluk de blaadjes van de koriander en de munt.
-
Snij de steeltjes van de koriander fijn.
-
Zeef de bouillon boven een schone pot. Breng weer aan de kook, samen met de koriandersteeltjes.
-
Verdeel de noedels, Chinese kool, ananas en eend over diepe borden.
-
Overgiet met kokende bouillon. Werk af met lente-uitjes, chilipeper, koriander- en muntblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven