Eieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard met een scheutje azijn. Koel snel af en pel ze.
-
Was de snoepkomkommers. Snij een fijn schijfje van de onderkant. Snij een stuk van de bovenkant. Haal met een klein lepeltje een deel van de binnenkant van de komkommer uit en gooi dit weg. Snij de restjes komkommer in dobbelsteentjes (= brunoise).
-
Snij de eieren ook in fijne brunoise.
-
Snij de bieslook fijn en meng met de brunoise van komkommer en ei.
-
Haal de ansjovisfilets uit het blik. Snij de ansjovis fijn en voeg ook toe. Kruid deze mimosa met peper en zout.
-
Vul de uitgeholde komkommerbootjes met de mimosa.
-
Haal de kappertjes uit de azijn.
-
Frituur de kappertjes op 180°C in de friteuse tot ze krokant zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Strooi de gefrituurde kappertjes rijkelijk over de bootjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven