Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de komkommer in de lengte doormidden. Schraap de zaadjes er met een koffielepel uit. Snij het vruchtvlees in heel kleine blokjes.
-
Was de radijsjes en snij in kleine blokjes. Schep ze door de komkommer en besprenkel met azijn en olijfolie. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Breng verder op smaak met suiker. Laat de relish rusten.
-
Kruid de visfilets met peper, zout en paprikapoeder. Bak ze goudbruin en gaar in hete boter.
-
Verdeel de vis over borden. Lepel de relish ernaast. Serveer met gekookte aardappeltjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven