Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Stoof de spaghettigroenten samen met de look aan. Voeg de passata toe als de groenten bijna gaar zijn.
-
Voeg het bouillonblokje en 1 l water toe. Kruid met peper en zout. Laat verder garen op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de pasta beetgaar. Giet af en voeg toe aan de soep.
-
Bak de chipolata’s mooi bruin. Snij ze in stukjes en voeg toe aan de soep.
-
Snipper de peterselie fijn en voeg toe.
-
Serveer de broodjes erbij.
-
Tip: je kan deze soep ook nog afwerken met gemalen Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven