Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Giet de couscous in een kom. Giet het sinaasappel- en het citroensap erover. Dek de kom af met plasticfolie en laat de couscous 5 minuten rusten. De couscous zal al het sap opnemen.
-
Maak de couscous los met behulp van een vork.
-
Pel de tomaten, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in brunoise (= kleine blokjes).
-
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Snij de peterselie en munt fijn.
-
Meng de kruiden, tomatenblokjes en pijnboompitten onder de couscous. Versier met nog enkele blaadjes peterselie en munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven