Schaaldieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en check of het darmkanaal volledig verwijderd is.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een pan en leg de scampi’s erin. Kruid met peper en zout. Bak de scampi’s.
-
Giet de cognac in de pan en flambeer de scampi’s. Blus met de culinaire room.
-
Kruid naar smaak met paprikapoeder en voeg sambal oelek en kippenbouillonpoeder toe. Roer alles goed om. Proef en kruid bij indien nodig.
-
Laat de scampi’s niet te lang bakken, anders worden ze taai.
-
Schik 6 scampi’s op een bord en serveer met stukjes stokbrood.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven