Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de selder en lente-uitjes. Snij beide in fijne stukken. Pel de tomaten, snij in 4 en ontpit ze. Snij in kleine dobbelsteentjes. Pel het teentje look en snipper fijn. Stoof de groenten in hete olijfolie.
-
Kleur de pijnboompitten in een hete koekenpan zonder vetstof.
-
Voeg de pijnboompitten en zeste van de citroen toe aan de groentemengeling. Kruid met peper en zout. Werk af met de basilicumblaadjes.
-
Kook de ravioli ondertussen gaar in gezouten water zoals aangegeven op de verpakking. Giet af.
-
Meng de pasta onder de tomaten-groentesaus en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven