Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen.
-
Spoel de rucola en zwier goed droog.
-
Schik de rucola in diepe borden. Schik hierop per bord 3 plakjes Gandaham.
-
Meng de olijfolie met het citroensap.
-
Kook de pasta beetgaar in gezouten water gedurende 3 minuten. Giet af. Besprenkel met de citroenolie. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de pasta over de borden.
-
Werk af met de geroosterde pijnboompitten, citroenzeste en kappertjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven