Snelle noedels met sesamolie en gegrilde pinda's in een bokaal
Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking. Leg ze onderaan de bokaal, druk wat aan en laat afkoelen.
-
Schil de gember en rasp fijn. Meng de ketjap sesam, sriracha, kokosmelk, sesamolie en gembersap in een kom. Giet over de afgekoelde noedels.
-
Schik de wokgroenten en sojascheuten erboven. Snij de lente-uitjes en spinazie fijn. Verdeel over de groenten.
-
Werk af met verse korianderblaadjes en de fijngehakte pinda’s.
-
Kook de groentebouillon en giet over de ingrediënten tot de pinda’s onder water staan. Zet het deksel op de bokalen en laat een paar minuten trekken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven