Schaaldieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een ruime pot water aan de kook.
-
Pel de scampi’s. Snipper de bladpeterselie fijn. Pel de look en pers fijn.
-
Snij de courgette in de lengte doormidden en in fijne halve plakjes.
-
Kook de pasta al dente in licht gezouten water.
-
Smelt een klontje boter in een pan en fruit hierin de courgette en de geperste look zacht zonder te kleuren. Voeg pilipili en oregano toe, schuif de courgette naar één kant van de pan en roerbak de scampi’s erin tot ze rozig en gaar zijn. Schep 1 pollepel pastakookvocht erbij en zet aan de kant.
-
Smelt de rest van de boter in een ruime pan. Giet de pasta af en voeg bij de boter. Kruid met peper en zout. Schep door elkaar.
-
Schep het courgette- en scampimengsel erdoor. Kruid met peper en zout. Werk af met bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven