Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de tomaten en snij ze in stukjes. Pel de uien en teentjes look. Snipper beide fijn.
-
Spoel de spinazie en snij de spinazieblaadjes grof.
-
Spoel de kikkererwten en laat ze uitlekken.
-
Verhit een scheut olijfolie in een ruime pan. Fruit de ui- en looksnippers hierin glazig. Voeg de tomatenstukjes toe en roerbak 5 minuten.
-
Strooi de bloem en het paprikapoeder erover en roer goed door. Leg de stukken vis erop met het laurierblaadje. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet 1 liter koud water erover.
-
Breng aan de kook en laat enkele minuten zachtjes sudderen. Voeg de spinazie erbij en laat ze slinken.
-
Voeg de kikkererwten toe en laat nog 4 minuten doorkoken; de vis mag maar moet niet in één stuk blijven.
-
Breng verder op smaak met peper en zout en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven