Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan en fruit de looksnippers hierin. Voeg tomatenstukjes toe en breng aan de kook. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Roer de mascarpone erdoor en laat nog 2 minuten sudderen.
-
Kook de gnocchi intussen gaar zoals aangegeven op de verpakking. Voeg tijdens de laatste minuut de spinazieblaadjes toe en laat ze slinken. Giet af en schep de gnocchi met spinazie door de saus.
-
Werk af met Parmezaanschilfers en enkele basilicumblaadjes
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven