Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe een klontje boter in een pan en laat het smelten.
-
Plooi de pannenkoeken in 4 en leg ze in de pan om op te warmen. Bestrooi de pannenkoeken met flink wat suiker. Draai de pannenkoeken om en bestrooi ook de andere kant met suiker. De suiker begint te karameliseren.
-
Verwarm de Grand Marnier in een klein steelpannetje. Giet de likeur over de pannenkoeken en steek de drank in brand. Let op dat de afzuigkap afstaat.
-
Blus de crêpes Suzette van zodra de vlam gedoofd is met het vers geperste sinaasappelsap.
-
Leg 2 pannenkoeken op elk bord en verdeel de saus en de zeste erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven